Kerstdiner voor alle Marosa-kindjes

Alle kindjes, behalve onze baby's natuurlijk, waren uitgenodigd en de mama’s (of papa’s?) hebben heerlijke gerechten gemaakt. Er was echt van alles. Voorgerecht, hoofdgerecht, toetje, voor alles was gezorgd en er was keus genoeg. De kinderen zagen er prachtig uit. Dat was echt genieten hoor. Al die minimensjes in feestkleding. Schattig! Wel even opletten dat we dit schoon houden. Hahaha.

De peutergroep was omgetoverd in een heus restaurant maar voor de gezelligheid waren de tafels aan elkaar geschoven. Zaten we allemaal bij elkaar. Wel zo leuk!

De lichtjes branden, het eten staat klaar dus aanvallen maar. Er is goed gegeten en alle kinderen bleven goed aan tafel zitten. Was ook niet zo moeilijk want Thirza en Rebecca zongen liedjes tussendoor en haalden gekkigheid uit. Dat kun je wel aan die twee overlaten. Er was zelfs kinderchampagne die bij het open maken voor hilariteit zorgde want de kurk vloog in een beker drinken of zo, precies weet ik het niet maar wel dat er direct na het landen van de kurk een klein zwembadje ontstond op tafel. Ach…doekje eroverheen en klaar weer. Er was gelukkig genoeg dus we konden ons dit geknoei veroorloven. Het was een gezellige avond en alle kindjes gingen voldaan en tevreden maar ook moe naar huis. Tijd om lekker te gaan slapen. Wij hebben alles nog even opgeruimd en zijn toen ook naar huis gegaan met een tevreden gevoel en klaar voor de feestdagen thuis! Ook deze foto’s staan op facebook en komen op de USB-stick.

Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij dicht en wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een spetterend 2017 toe. Tot volgend jaar! (Wat klinkt dat ver weg…..)

Terug naar overzicht

Laatste nieuws