Lentefeest bij Marosa.

Afgelopen zaterdag was het zover: Lentefeest bij Marosa. We hadden het grote plein gezellig gemaakt met tafels, stoelen, ballonnen, enz. Voor de kinderen stond er een luchtkussen, ze konden zich laten schminken en op ons kleine plein stond nog meer speelgoed voor de kinderen. Vervelen was er dus niet bij. Ook de inwendige mens was voor gezorgd. Er waren zoveel hapjes en drankjes dat we hier een week op konden leven met zijn allen. Niet alleen hadden we zelf voor het e.e.a. gezorgd, ook ouders kwamen met lekkers en Anton, een van onze buren in de flat, heeft ons ook geweldig verwend. 

De sfeer zat er goed in. Ouders zaten gezellig met elkaar te kletsen, kinderen vermaakten zich prima en we kregen nog een live concert van Birthe Blom en Edgar Pujol op de viool. Dat je daar zulke leuke kinderliedjes op kunt spelen.......ik had het nooit bedacht maar het kan. Geweldig! 

Jammer dat het weer niet echt wilde meewerken. Rebecca en Thirza hebben een paar keer het luchtkussen moeten afdrogen voordat de kinderen er weer op konden zonder er drijfnat vanaf te komen. hahahaha. Maar dat deden ze graag. 

Ondanks de regen kregen we hele leuke reacties van onze ouders. Het was een succes en hiermee is een nieuwe Marosa-traditie geboren: Jaarlijks terugkerend Lentefeest!

Voor meer foto's zie onze facebookpagina!

lentefeest_4920abf0.png

Terug naar overzicht

Laatste nieuws