Sint Maarten op ons Kinderdagverblijf

Vandaag hebben onze peuters onze buren een bezoekje gebracht om onze lampionnen te laten zien en onze liedjes te laten horen.

De buren waren onder de indruk want dit heeft veel snoepjes opgeleverd. Lekker!! Morgen is het echte feest en wij kunnen melden dat onze peuters hier helemaal klaar voor zijn. De stokjes van de lichtjes zijn soms iets te lang en te zwaar voor ons maar dat mag de pret niet drukken. Helpen we onze schatjes gewoon even door het samen vast te houden.

Onze baby's en dreumesen bleven op de groep. Zij zijn nog veel te klein om hier al aan mee te doen maar ze hebben er wel gezellig bij gezeten als er geoefend werd. Dat worden dus echte Sint Maartenprofs volgend jaar. Maar voor nu mochten ze lekker hun dutje doen of flesje drinken. Lekker het eigen schema volgen. Hier doen we ze veel meer plezier mee. 

Bij terugkomst mochten de peuters iets uitkiezen wat ze op wilden eten. 1 snoepje! De rest gaat mee naar huis. Limonade erbij en feest is het! Ach..............doen we morgen toch weer gezond. De mama's en papa's weten ervan en vinden het niet erg dus.................. Kijk voor meer foto's op onze facebookpagina.

Sint Maarten-oefening bij Marosa Kinderopvang Hoorn goed verlopen. Alle peuters zijn geslaagd!

Terug naar overzicht

Laatste nieuws