Thema Voeding

De afgelopen weken hebben wij ons bezig gehouden met wat je allemaal kunt eten en drinken. We hebben fruitspiesjes gemaakt, groente gegeten i.p.v. fruit (tomaatjes, komkommer en worteltjes), koekjes gebakken en tuinkers gezaaid en geproefd.

Natuurlijk werd e.e.a. begeleid door Puk. Die kwam met fruit in zijn rugtas in de kring zitten, wist heel veel te vertellen over eten en drinken, doet dit zelf nl. ook graag, vooral snoepen. Foei Puk! Dat is niet gezond! Maar gelukkig at hij ook goed van de worteltjes en het fruit. 

Er zijn kleurplaten gemaakt over eten en drinken, hapjespannen geplakt met allerlei lekkers en een kunstwerk van een geverfde koekiemonster die een heleboel uitgeprikte koekjes tegelijk probeert op te eten.

Onze kinderen hebben heel veel geleerd over eten en drinken door de verhaaltjes die zijn verteld, de boekjes die we hebben bekeken en de leuke gesprekjes die we erover hebben gehad in de kring.

Op onze facebook pagina vindt u een album met foto's over dit thema. Benieuwd? Klik rechts boven naast de menubalk op de link en ga snel kijken.

Terug naar overzicht

Laatste nieuws