Zwangerschapsverlof Rebecca voorbij

Rebecca is vandaag weer begonnen op de peutergroep. De kinderen moesten heel even aan haar wennen maar wisten het al heel snel weer en toen kwamen de vragen: jij hebt een baby he? Die zit niet meer in je buik he? Zo schattig, die peuterlogica! 

Rebecca heeft alle vragen beantwoord en natuurlijk moest ook Lisa bewonderd worden en dat liet ze vrolijk gebeuren. Er waren peuters die het niets interesseerde en lekker bleven spelen, er waren er die haar zo schattig vonden dat ze allerlei speelgoed aan kwamen dragen maar afhaakten omdat ze het niet aanpakte en er was er ook eentje die een stoel bijtrok en niet genoeg van haar kon krijgen. Hier hebben we foto's van op facebook gezet. 

Vandaag was dus voor het eerst ons team echt compleet. Rebecca is het vaste gezicht voor de peuters, Thirza voor de baby's en dreumesen en Joke is op de groep vliegende keep en zit wat meer op kantoor. 

Heerlijk om zo te kunnen draaien. Want hoe lief ze onze Lisa en onze andere kleintjes ook vinden, peuters blijven toch peuters. Zodra de aandacht voor die hummels verslapt vinden ze ze ineens niet meer lief maar lastig. Ze moeten immers niet dwars door hun spoorbaan heen kruipen. Dat is echt niet meer leuk! Terug naar de eigen groep dus. Super dat dit kan. Zo blijft bij elkaar op visite komen leuk!

Met de terugkomst van Rebecca is het Team Marosa Kinderopvang Hoorn weer compleet!

Terug naar overzicht

Laatste nieuws