Over Marosa

Over Marosa

Marosa is opgezet en wordt gerund door moeder en dochter: Joke en Rebecca. Zij zijn, op dit moment, samen met Thirza en Lieke, het vaste team dat de groepen draait. Rebecca is vast gezicht op de peutergroep, Lieke is vast gezicht op de baby/dreumes-groep en Thirza is vliegende keep op beide groepen. Joke houdt zich meer bezig met de administratieve en bestuurlijke kant maar springt bij waar nodig.

Kleinschalig

Bij het inrichten en bepalen van het beleid van Marosa is gebruik gemaakt van onze jarenlange ervaring in de Kinderopvang. Wij zijn professioneel maar kunnen door de kleinschaligheid ook betrokken zijn. Iedereen kent iedereen. Drempels zijn er niet. Je kunt zonder afspraak bij Joke (eigenaar) binnen lopen. Voor Marosa doe je er toe. Je bent niet alleen een klant maar vooral een persoon waarin wij geïnteresseerd zijn.

Aanvulling op de thuissituatie

Wij denken graag met je mee over opvoedingsvragen of als het invullen van de opvangpuzzel soms door omstandigheden even lastig wordt en willen een aanvulling zijn op de situatie thuis. Een aanvulling want het is niet ons doel om de thuissituatie na te bootsen. Dit is immers niet mogelijk want die is uniek !! Marosa voegt iets toe, wij hebben meerwaarde en zijn geen plaatsvervangend thuis. Dit betekent niet dat kinderen zich niet thuis voelen bij ons. Integendeel ! Maar thuis voelen is iets heel anders dan thuis zijn. Dit laatste zijn je kinderen alleen bij jou !

Wij kunnen hier van alles neerzetten dat je zou moeten overtuigen waarom je je kindje het beste naar Marosa kunt brengen. Dit is echter een kwestie van gevoel en dit is niet op papier te vangen. Kom dus langs bij ons en oordeel zelf. Je bent van harte welkom. Je kunt online een  afspraak hiervoor maken maar je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Marosa, kleinschalig, warm en huiselijk maar wel professioneel

Contact

Klik hier