Extra diensten

Marosa is meer dan Kinderopvang!

Wat bieden wij aan extra service: Bij Marosa kun je altijd terecht voor opvoedvragen. Wij denken graag met je mee en door onze ervaring lukt het ons bijna altijd om je te helpen met handige tips en trucs voor alles waar je tegenaan loopt bij de opvoeding van je kindje.

Hulp of ondersteuning nodig van een logopedistgedragstherapeut of fysiotherapeut? Wij werken samen met deze dames waardoor je snel geholpen kunt worden. Het mooie van deze korte lijnen is dat wij bij Marosa kunnen aansluiten op een eventueel behandelplan zodat je kind bij de professional, thuis en bij Marosa hulp op maat krijgt. Uiteraard gaat dit in nauw overleg met de ouders en de professional.

Digitale ouder login

Op onze website kun je via Inloggen Ouders in je eigen digitale omgeving komen. Hier kun je zien wat je kind op een dag heeft gedaan, je gegevens inzien, de facturen en documenten met belangrijke informatie zoals bijv. ons Pedagogisch Beleid, Algemene Voorwaarden,  Ziektebeleid en nog veel meer staan erop, je kunt een extra dag of een ruildag aanvragen, mededelingen doorgegeven, enz enz. Na plaatsing van je kind krijg je van ons inloggegevens die je, meteen na de eerste keer inloggen, kunt wijzigen zodat alleen jij deze gegevens kunt inzien.

Groeps-app

Behalve de digitale ouderlogin op de website hebben wij ook een eigen groepsapp. Hier staat het logboekje van je kind op, de laatste nieuwtjes, foto’s en ook via de app kun je je kind afmelden of een extra dag aanvragen en als je pushberichten accepteert dan kunnen wij ook korte persoonlijke berichtjes sturen. Je telefoon heb je altijd bij je dus je kunt op ieder moment van de dag even kijken.

VVE-gecertificeerd

VVE-indicatie van het consultatiebureau gekregen? Ook hiervoor ben je bij Marosa aan het juiste adres. Wij zijn VVE-gecertificeerd en gebruiken de hele dag om onze peuters dit aan te bieden. Zo kan dit spelenderwijs en kindgericht aangeboden worden.

Dit is wat wij op dit moment extra kunnen bieden naast natuurlijk een fijne plek waar je kind graag is als je moet werken. Maar dit betekent niet dat wij nu achterover leunen, integendeel! Wij blijven op zoek naar extraatjes waarmee wij kunnen helpen om het werken en de zorg voor de  kind(eren) zo prettig mogelijk te maken. Ideeën en tips horen wij dan ook graag!!

MAROSA, DE LEUKSTE EN BESTE KINDEROPVANG HOORN!!