Over ons

Marosa is opgezet en wordt gerund door moeder en dochter: Joke en Rebecca. Zij zijn, op dit moment, samen met Shubaida, Stefanie, Sharlita, Yoni en Fleur het vaste team dat de groepen draait. Sharlita en Yoni zijn de vaste gezichten op de peutergroep, Shubaida, Stefanie en Fleur zijn de vaste gezichten op de baby/dreumes-groep. Rebecca is als Locatiemanager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de groepen en draait nog 1x per week mee op de Peutergroep en Joke houdt zich meer bezig met de administratieve en bestuurlijke kant en springt bij waar nodig.

Aanvulling op de thuissituatie

Wij denken graag met je mee over opvoedingsvragen of als het invullen van de opvangpuzzel soms door omstandigheden even lastig wordt en willen een aanvulling zijn op de situatie thuis. Een aanvulling want het is niet ons doel om de thuissituatie na te bootsen. Dit is immers niet mogelijk want die is uniek !! Marosa voegt iets toe, wij hebben meerwaarde en zijn geen plaatsvervangend thuis. Dit betekent niet dat kinderen zich niet thuis voelen bij ons. Integendeel ! Maar thuis voelen is iets heel anders dan thuis zijn. Dit laatste zijn je kinderen alleen bij jou!

Wij kunnen hier van alles neerzetten dat je zou moeten overtuigen waarom je je kindje het beste naar Marosa kunt brengen. Dit is echter een kwestie van gevoel en dit is niet op papier te vangen. Kom dus langs bij ons en oordeel zelf. Je bent van harte welkom.