Dagopvang

Als je op je werk bent dan moet je je geen zorgen hoeven maken over je kind(eren). Breng ze dus bij ons, Marosa, het leukste kinderdagverblijf in Hoorn.

Je kunt bij ons terecht voor:

 

Wat kan er niet:

Wij bieden geen opvang per uur of halve dagen. Dit zorgt voor onrust op de groep doordat er op teveel momenten kinderen worden gebracht en/of gehaald en dus uit hun spel, activiteit of slaap worden gehaald. Ons streven is een rustige, sfeervolle en leerrijke omgeving bieden voor de aan onze zorg toevertrouwde kinderen. Ervaring leert dat deze het best geboden kan worden bij hele dagen opvang.

Flexibele opvang

Flexibele opvang wil zeggen dat je kindje een vast aantal dagen per week naar Marosa komt maar dat deze dagen kunnen wisselen. Voorbeeld: je neemt 3 vaste dagen af en de ene week komt je kindje op maandag-dinsdag en donderdag en de andere week op dinsdag-woensdag en vrijdag. Dit is met name handig als je een beroep met wisselende diensten hebt. Voorwaarde is wel dat wij minimaal een maand van tevoren je rooster door krijgen zodat wij weten op welke dagen je kindje de komende maand gaat komen. Wij moeten immers ook onze roosters ruim van tevoren maken.

Geschikt voor ieder kind?

We bekijken per persoon of dit werkt. Het kan nl zijn dat je kindje, om wat voor reden dan ook, moeite heeft met wennen als het op verschillende dagen bij ons op de groep is. (Dit is ook de reden dat wij een minimum van 3 flexibele dagen hanteren.) Wij houden dit goed in de gaten en merken wij dat je kindje hier moeite mee heeft dan zullen wij dit aangeven en samen bekijken hoe wij dit kunnen oplossen zodat er voor iedereen een prettige situatie ontstaat: opvang op de juiste maat!

Kom je een keer bij ons kijken?

Op papier is het lastig vertellen hoe het er bij ons uitziet we laten het je graag zien. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op voor een persoonlijke rondleiding. Je kunt je kind ook meteen inschrijven.