Samenwerkingen

Basisschool

Samenwerken met de basisschool is belangrijk voor de doorgaande leerlijn die wij neerzetten. De overgang van peuter naar kleuter verloopt bij ons zo soepel mogelijk en peuters krijgen spelenderwijs heel veel vaardigheden aangeleerd. Wij hebben geen samenwerkingsverband met een bepaalde Basisschool omdat wij vinden dat ouders vrije keus moeten hebben wat dit betreft en wij niet willen sturen hierin. Wel zullen wij het kind persoonlijk overdragen aan de leerkracht van het kind. Dit betekent dat wij het overdrachtformulier persoonlijk zullen overhandigen nadat wij dit met de ouder(s) hebben besproken en zij hier geen bezwaar tegen hebben.

Fysiotherapeut

Voor problemen op dit gebied werken wij samen met Anita Possel, Kinderfysiotherapeut bij Fysio Hoorn. Voor Marosa-kindjes zijn ook wat fysiotherapie betreft de lijntjes kort en hulp kan op maat geboden worden.

Gedragstherapie

Slaapt je kind moeilijk? Wil het maar niet eten? Driftige peuter en dring je maar niet door? Hoe pak je die echtscheiding nu zo aan dat je kind(eren) hier zo min mogelijk last van hebben? Dit zijn maar een paar voorbeelden waarmee je terecht kunt bij Nel Makkinga-Buur. Samen met haar collega’s, die allemaal hun eigen specialiteit hebben, helpen zij je hierbij.