Werken bij Marosa

Wij zijn op zoek naar een lieve, vrolijke, beetje gekke, pedagogisch medewerkster. Daarnaast is het belangrijk dat je duidelijk bent in waar de grenzen liggen, deze bewaakt en voor structuur zorgt.

Marosa is een klein Kinderdagverblijf met 2 horizontale groepen. Op de baby-dreumesgroep hebben onze klantjes alle ruimte om zich te ontwikkelen van zuigeling naar dreumes en de dreumesjes worden speels voorbereid op de peutergroep. Op de Peutergroep zijn wat meer regels en bereiden we de kinderen op een speelse manier voor op de basisschool. Hier worden ook VVE-kindjes opgevangen en werken we met Piramide. Heb je een erkend VVE-certificaat dan is dit een pré maar geen voorwaarde.

Wij hebben iemand nodig die op beide groepen kan bijspringen en we kunnen je een contract bieden van 27 uur per week, verdeeld over 3 dagen.

Bij afwezigheid vallen we voor elkaar in dus flexibel en collegiaal zijn is een voorwaarde. Daar tegenover staat dat we een leuk team hebben dat het heel goed met elkaar kan vinden en dat is te voelen aan de gezellige en gemoedelijke sfeer die er op de groepen hangt.

Ben je in het bezit van een geldig diploma en herken je jezelf hierin dan zoeken we jou misschien wel.

Je kunt je motivatiebrief en CV sturen naar info@marosakinderopvanghoorn.nl

Dan nemen we z.s.m. contact met je op.